Dokument agenda: Info dan o SME instrumentu iz Programa Horizont 2020 

Privredna komora Srbije i Evropska mreža preduzetništva, u saradnji sa projektom Ministarstva za evropske integracije „Podrška učestvovanju u EU programima“, koji finansira Evropska unija organizuje Info dan o SME instrumentu iz Programa Horizont 2020. njegovim specifičnostima i praktičnim savetima za koršćenje.

Osnovni cilj Info dana je da se iz dosadašnjeg iskustva naša preduzeća pripreme za pozive u okviru novog Horizont Evropa programa. Trening je namenjen preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima i ostalim predstavnicima iz industrije.

Zbog tehničkih ograničenja, ukupno 100 učesnika može prisustvovati “live” vebinaru.

Prijava za vebinar je obavezna i jednostavna:

Neophodno je da se registrujete za online konferenciju na sledećem linku

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_Qq5x2ukoTY6HINn7X-U-FA

Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete ime, prezime, naziv organizacije, Vašu poziciju i e-mail adresu

Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali

Stići će Vam i e-mail poruka – podsetnik 24 sata i 1 sat pre početka vebinara

Da biste pristupili vebinaru, potrebno je da kliknete na link “Click Here To Join” u e-mail poruci. Na linku ćete prvo preuzeti aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). Postupak traje kraće od jednog minuta. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke neophodne za učestvovanje na vebinaru.

Za sve dodatne informacije, kontakt osoba ispred Privredne komore Srbije je Biljana Glišić, telefon 011 33 04 536, email: biljana.glisic@pks.rs