AIESEC u saradnji sa Biznis Inovacionim Centrom organizuje Youth speak događaj.

 

Biznis Inovacioni Centar, preduzetnicima sa teritorije grada Kragujevca, koji imaju inovativni proizvod ili uslugu pruža jedinstveno radno okruženje koje će povećati šanse njihovog preduzeća da uspe na tržištu. BIC nudi jedinstvene mogućnosti za inovativne poslovne poduhvate, a kroz raznovrstan paket usluga, BIC podržava preduzetničke ideje od rane faze razvoja posla pa do trenutka samostalnog nastupa na tržištu.

Pored Biznis Inovacionog Centra tu su i ostali predavači:

Poseduje 10 godina iskustava u radu sa Startup preduzećima. Učestvovao je u osnivanju preko 40 uspešnih Startup-ova. Njegov način rada sadrži primere iz prakse, prenošenje iskustva, zajednički rad na konkretnom slučaju, vežbe i praktične savete. Od 2008. godine zaposlen je u Biznis Inovacioni Centar Kragujevac i radi kao predavač iz oblasti inovacionog menadžmenta Startup preduzeća.

Ivan Marković je još jedan fenomenalni predavač na ovogodišnjem YouthSpeak Forumu u Kragujevcu!


Njeno bogato radno iskustvo koje obuhvata neke od najpoznatijih agencija i televizija, kao što su McCann Erickson, B92 i Fox, samo su neki od razloga zbog kojih smo uvereni da će predavanje Bojane Kovač biti izvanredno. Ona je ekspert u oblasti komunikacijskog i advertajzing biznisa, radila je za digitalnu agenciju iz Njujorka, a zatim i samostalno, radeći uglavnom digitalne kampanje, kao i organizacije događaja za klijente na domaćem i stranom tržištu.
Pisanje joj je strast, bila je kolumnista ženskog časopisa Kosmopoliten, a zavisna je od japanskih pisaca.


Ona je osnivač Petrucci Elegance, koji je proglašen za 10. najbolji startup u Srbiji ove godine. Tokom završne godine studija na Ekonomskom fakultetu u Beogradu radila je u kompaniji Ernst & Young, a zatim je bila stipendista ICT HUB programa „Innovation in Technology for Start-ups“, kao i projekta MBA Leader u organizaciji Ivey School of Business iz Ontarija.

Manja Bogicević govoriće nam o tome kako ona vidi društvene mreže, preduzetništvo i budućnost modne industrije.


Predstavljamo vam našeg partnera, kompaniju Balance Consulting, Kragujevac! Hvala što radite na razvoju mladih, radujemo se našem susretu na radionici u Kragujevcu 09. novembra!

Balance Consulting je konsultantska kuća koju čini tim profesionalaca fokusiran na razvoj potencijala u oblasti ljudskih resursa. Svoje klijente vide i doživljavaju kao partnere, a zajedno sa njima rade na razvoju kompetencija i unapređenju performansi zaposlenih. Njihovi razvojni programi su u sferi komunikacija, liderstva i prezentacija i čine ih selekcione i razvojne procene, coaching sesije i trening programi skrojeni po specifičnim potrebama klijenata.


Predstavljamo vam našeg partnera, kompaniju CRH Srbija! Hvala što radite na razvoju mladih, radujemo se našem susretu na radionici u Kragujevcu 09. novembra!

CRH je vodeća globalna grupa u proizvodnji građevinskog materijala. Tokom nešto više od četiri decenije, CRH se razvijao i implementirao dokazan model za unapređenje poslovanja. Gradnjom boljeg poslovanja unutar svih međunarodnih operacija, kao kompanija su postali lider u globalnoj industriji građevinskog materijala.

 

Više o događaju na sledećem linku Youth Speak