Članci

U četvrtak 01.02.2024. godine u Biznis Inovacionom Centru Kragujevac, održan je sastanak Komisije za prijem stanara u BIC-u.

Reč je o dve startap firme:

M.A.i. Automation doo koja se bavi automatizacijom i unapređenjem performansi proizvodnih procesa kao i održavanjem opreme u automobilskoj industriji.

Druga startap firma je Digitalleather doo (DLL) koja se bavi pružanjem usluga kontrole kvaliteta industrijske kože uz primenu inovativnog procesa i tehnologije za čiji razvoj su već dobili podršku od Fonda za inovacionu delatnost.

Nakon predstavljanja poslovnih modela, Komisija za izbor stanara BIC-a je jednoglasno pozitivno ocenila predložene poslovne modele kandidata i donela odluku da M.A.i. Automation doo i Digitalleather doo (DLL) budu stanari BIC-a.

 

U četvrtak 01.02.2024. godine u Biznis Inovacionom Centru Kragujevac, održan je sastanak Komisije za prijem stanara u BIC-u.Reč je o dve startap firme:M.A.i. Automation doo koja se bavi automatizacijom i unapređenjem performansi proizvodnih procesa kao i održavanjem opreme u automobilskoj industriji.Druga startap firma je Digitalleather doo (DLL) koja se bavi pružanjem usluga kontrole kvaliteta industrijske […]