Regionalni inovacioni startap centar Impuls iz Gornjeg Milanovca organizuje drugi meetup iz serije „Možeš i ti“, u četvrtak, 13. oktobra, od 18h do 20 sati. Gost govornik biće Mihajlo Nikodijević – CEO startapa Tapni. Cilj ove serije meetup-a je razbijanje predrasuda o startap kompanijama, upoznavanje osnivača startap kompanija kao i motivacija i ohrabrenje mladih za ulazak u startap svet, industriju inovativnog preduzetništva.

  • Mihajla je Impuls zajednica već upoznala u jednoj od epizoda podkasta – Impuls startap priče. Sada će imati priliku da ga upozna uživo i da čuje najzanimljivije detelje iz njegove bogate karijere. Pokriće se teme od završetka njegove profesionalne fudbalske karijere do uspešnog vlasnika startapa Tapni.

Startap kompanija Tapni ima za cilj da promeni i pojednostavi način umrežavanja ljudi kroz korišćenje njihovih kartica, nalepnica ili privezaka bez fizičke razmene ili koriščenje dodatnih aplikacija. Dovoljno je da prislonite vaš smartfon na Tapni dodatak i na ekranu će se pojaviti korisnikovi podaci i svi njegovi profili sa društvenih mreža. Njihove proizvode koriste trenutno preko 5000 kompanija širom sveta.

  • Ova serija meetup-a jedinstvena je u Srbiji jer nam u Impuls centar stižu osnivači trenutno vodećih startap kompanija sa iskrenom željom da prenesu dalje svoja bogata znanja i iskustva iz startap sveta. Kao startap centar, želimo da pružimo priliku svim mladima iz celog regiona Zapadne Srbije i Moravičkog okruga da uživo razgovaraju sa startap inovatorima – kažu u Impuls centru.

Događaj je besplatan uz prethodnu prijavu na Impuls sajtu. Broj slobodnih mesta je ograničen.

Pratite dešavanja u Impuls centru na sledećim kanalima: sajt Impuls centra, Linkedin, Instagram, Facebook stranica, Facebook grupa, Youtube kanal