PREUZMITE PRIJAVNI FORMULAR ZA UČEŠĆE U PROGRAMU DIZAJN HAB ZA PREMIJUM HRANU

U Biznis Inovacionom Centru Kragujevac, 15. marta u 12:00h proizvodjači prehrambenih proizvoda, zainteresovani za učešće u projektu „Dizajn Hub za premijum hranu“, imaće priliku da se tokom Info sesije detaljnije upoznaju sa projektom i mogucnostima za pružanje ekspertske podrške iz oblasti tehnologije proizvodnje, dizajna proizvoda i pakovanja, pristupa tržištu i izborima finansiranja, kako bi povećali konkurentnost svojih proizvoda.

JAVNI POZIV
ZA UČEŠĆE U PROGRAMU DIZAJN HAB ZA PREMIJUM HRANU

Program Dizajn hab za premijum hranu se sprovodi u okviru USAID projekta za konkurentnu privredu. Cilj aktivnosti je stvaranje većeg broja novih, premijum prehrambenih proizvoda za domaće i strana tržišta kroz podršku malim i srednjim preduzećima, startapima i preduzetnicima.

KO MOŽE DA SE PRIJAVI?

Sva preduzeća, startapi, timovi ili pojedinci koji proizvode premium prehrambene proizvode koji imaju potencijal za ulazak na domaće i inostrano tržište.

ŠTA PROJEKAT NUDI?

Svim izabranim korisnicima, projekat će obezbediti prostor za rad u Beogradu i Kragujevcu, kao i ekspertsku pomoć i podršku u četiri ključne oblasti:

Unapređenje tehnologije proizvodnje;
Unapređenje dizajna proizvoda, pakovanja i promo materijala;
Podršku za ulazak na domaće i inostrano tržište kroz partnerstvo sa vodećim maloprodajnim lancima, HoReCa akterima i izvoznicima;
Pristup izvorima finansiranja za unapređenje poslovanja.

KOJI SU KRITERIJUMI ZA IZBOR?

Prednost pri izboru imaće preduzeća/timovi koji ispunjavaju sledeće kriterijume:

Kriterijumi koji se tiču preduzeća: proizvodni kapacitet, oprema, prisustvo na tržištu, iskustvo vlasnika/tima, tržišni potencijal, potencijal za izvoz;
Kriterijumi koji se tiču proizvoda: stepen inovativnosti, nivo dodate vrednosti, tehnologija koja se koristi.
Sve informacije o konkursu i dokumentaciju za prijavljivanje možete pronaći na sajtu Business Innovation Programs www.bips.rs. Rok za prijavu je 25/03/2018. god.

Kontakt za sve dodatne informacije: ms@bips.no.

Preduzetnici u prehrambenoj industriji, s idejama za inovativne proizvode, dobiće podršku u razvoju proizvoda visoke vrednosti koji će biti u skladu sa trendovima na tržištu i potrebama potrošača. Kroz program podrške proizvodnji prehrambenih proizvoda vrhunskog kvaliteta, četiri akceleratora će direktno pomagati malim i srednjim preduzećima da uđu na nova, maloprodajna i HoReCa ciljana tržišta koja pružaju priliku za uvećanje profita i rast proizvodnje

https://bips.rs/preuzmite-prijavni-formular-za-ucesce-u-programu-dizajn-hab-za-premijum-hranu/