NALED, BICKG, Philip Morris i ENECA vas sa zadovoljstvom pozivaju na INFO DAN povodom lansiranja javnog poziva za četvrti krug dodele bespovratnih sredstava u okviru StarTech projekta

 

NOVI KRUG DO ZVEZDA ZA INOVATORE

 

Petak, 26. april 2024, 11.00 – 13.30h

Biznis inovacioni centar, Trg Topolivaca 4, Kragujevac

Ovom prilikom predstavićemo uslove i kriterijume po kojima startapi, mikro, mala i srednja preduzeća i svi oni koji imaju inovativne biznis ideje ili žele da transformišu svoje poslovanje uvođenjem novih tehnologija mogu aplicirati za grantove u iznosu do 50.000 dolara i učešće u programu ubrzanog razvoja (soft acceleration program) koji obuhvata mentorski rad, obuke, povezivanje sa investitorima i podršku učešću na međunarodnim konferencijama i sajmovima.

Dodatno startapovi, mikro, mala i srednja preduzeća imaju priliku da se do 10. maja prijave za pomoć u pisanju aplikacije!


Konkurs je otvoren
od 15. aprila do 31. maja 2024 godine.

Pridružite nam se i saznajte sve detalje o konkursu!

StarTech je šestogodišnji projekat podrške inovacijama i digitalnoj transformaciji privrede koji sprovodi NALED u saradnji sa Vladom Srbije, i ujedno najveći razvojni projekat u Srbiji koji sa
8 miliona $ u celosti finansira privatni sektor – kompanija Philip Morris. StarTech u naredne tri godine nastavlja aktivnosti sa fokusom na projekte većeg nivoa spremnosti za izlazak na domaća i strana tržišta investicija, proizvoda i usluga. Pored bespovratne finansijske pomoći, projektom je predviđena podrška unapređenju regulatornog okvira za poslovanje inovativnih kompanija i za promociju srpskog preduzetništva, inovacija i inovatora.