WordPress zajednica se ponovo okuplja u Kragujevcu. Novo okupljanje zakazano je za 12. april sa početkom od 18 časova.

Za ovo okupljanje predviđena su dva predavača.

Miodrag Veljović, sem što u slobodno vreme organizuje okupljanja u Kragujevcu, frilensuje WordPress kao sertifikovani Codeable ekspert, a ponekad uspe da se priseti kako je upravljati helikopterom – sada samo civilnim.

Na trećem Kragujevačkom okupljanju pričaće o stvarima koje veb sajt u 2024. godini ne treba da ima, a posebnu pažnju posvetiće prodajnim, tzv. lending stranicama. Objaniće i koje to obavezne UI elemente jedan veb sajt treba da ima.

https://www.linkedin.com/in/miodrag-veljovic/

Drugi predavač za ovo veče je Vladimir Vučković, iskusni WordPress developer i konsultant koji je svoje znanje pretočio u preduzetničke vode. Koosnivač je W3 Lab, digitalne agencije koja sada broji preko 25 stručnjaka i pruža usluge globalnim klijentima u oblasti veb razvoja i digitalnog marketinga. Sa partnerom osnovao Code Bears, softverski studio specijalizovan za razvoj veb i mobilnih aplikacija, posebno za e-commerce.

Osim rada sa klijentima, aktivno se bavi optimizacijom procesa u obe kompanije, težeći efikasnosti i izvrsnosti u operacijama. Strastven je prema inovacijama i uvek otvoren za nove veze i saradnje.

Na predstojećem mitapu podeliće svoja iskustva o Automatizaciji i upotrebi veštačke inteligencije u E-Commerce, istražujući kako se ove tehnologije mogu koristiti za poboljšanje poslovanja u digitalnoj trgovini

https://www.linkedin.com/in/vladimirvckv/

Kao i do sada, okupljanje će se održati i konferencijskoj sali Biznis Inovacionog Centra Kragujevca (BIC) na adresi Trgu Topolivaca 4 (Knežev Arsenal).

Bitne napomene: Ulaz na okupljanje je besplatan, ali registracija je obavezna zbog planiranja i organizovanja mesta.

https://www.meetup.com/wordpress-serbia/events/300231134/