U petak 26.01.2024. godine u 18 časova u sali za konferencije Biznis inovacionog centra, na adresi Trg topolivaca br.4 biće održan prvi meetup događaj u ovoj godini. Ovaj meetup događaj je rezultat dugogodišnje saradnje WordPress zajednice grada Kragujevca i Biznis inovacionog centra.

Učesnicima događaja će se obratiti Momčilo Sretenović, direktor Biznis inovacionog centra koji će govoriti o uslugama koje Biznis inovacioni centar pruža startap timovima i kompanijama, i najaviće naredne aktivnosti u okviru projekta ,,Podizanje kapaciteta Biznis inovacionog centra Kragujevac,, koji sprovodi u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Beograd, na inicijativu Ministarstva nauke, tehnnološkog razvoja i inovacija, uz podršku Fonda za inovacionu delatnost.

Zatim će prvo predavanje održati Srđan Vojnović, u kragujevačkim krugovima poznat kao “Srđan Medija Marketing”, vlasnik Medija marketing agencije. Srđan će nam nešto više reći o svojim iskustvima u svom preduzetničkom radu i razvoju preduća koje posluje već 28 godina a u okviru teme “Koliko ste u poslu bitni sami sebi?”

Drugo predavanje će održati Aleksandar Predić, Senior PHP/Web/Wordpres programer sa skoro decenijom iskustva u ovoj oblasti, suosnivač AlmaCore agencije. On će održati stručno predavanje sa temom “Jednostavno objašnjenje WP actions i filter hooks”.